Kangen Water Desita

Десислава Мирчева​

Десислава Мирчева

Десислава Мирчева​

Десислава Мирчева

Здравейте, казвам се Десислава Мирчева  и нека Ви разкажа как избрах да бъда консултант на Enagic. 

Годината беше януари 2016 и исках да започна различен бизнес със който да мога да бъда хем полезна, защото обичам да общувам с хора и да мога да изградя финансово по- добро положение. И така съдбата ми предложи Канген продукти. Купих душа, защото ми хареса да имам спа процедури в къщи напълно безплатно, а и водата в Англия е много твърда, варовита и хлорирана. Радвах се цели 8 месеца на придобивката си когато разбрах случайно при рутинен преглед, че имам 2 големи миоми/ 7см и 5см, кисти и сраствания в матката/ и ми назначиха спешна доста тежка операция. Имаше шанс да се върнат пак в организма след операцията и тогава много бързо реших да се обадя на жената която ми помогна да бъда част от екипа на Канген и поръчахме моментално Leveluk Kangen 8/ A26-00Това е най-добрата машина и е последен модел от серията Канген– 

The Kangen® 8 is now Enagic’s most powerful antioxidant machine – featuring 8 platinum-dipped titanium plates! This additional electrode plate increases the electrolysis surface area, improves water ionization, and heightens the antioxidant production potential. 

Така, вече бях спокойна за живота си и много бързо се възстанових именно с пиенето на Канген вода. Тогава ми откриха и завишена кръвна захар клоняща към диабет, предполагам стреса беше отключил вратата към подобни заболявания. 

Пиех я сутрин на гладно и цял ден по 3 литра и си направих след няколко месеца кръвни изследвания в които видях, че няма и помен от кръвна захар- беше се върнала в нормалните си нива, видях как помогна и на майка ми за високо кръвно налягане… на детето ми също за много неща и тогава станах представител и започнах да споделям и помагам на всеки един близо до мен. Създадох екип и до момента съм помогнала на близо 300 семейства да имат и те този еликсир у дома. 

Десислава Мирчева​

През 2019 година дъщеря ми бе оперирана от сколиоза/гръбначно изкривяване/. Изключително тежка операция с опасност за живота. След преживяното в болницата 10 дни след като я изписана от интензивно отделение пиеше Изключително само Канген вода 9.5ph. 

Носих й всеки ден жива вода и за изненада на лекарите и сестрите се изправи на крака и проходи още на 4-тия ден! Всички бяха очудени как е възможно и ни питаха каква е тази вода, която пие. 

За мен това беше най- голямото доказателство че Канген дава живот! Благодарение на водорода, алкализираната и преструктурирана вода навлиза в клетките ни само за 12 минути и обновява целият организъм. 

Благодарна съм,че имахме възможност да се възстанови много бързо детето ни и Канген е завинаги част от от семейство ми.

Вълшебство е!

Десислава Мирчева​

Пиша ви всичко това, защото на мен ми помогна в труден момент и е възможно да помогна и на теб. Желая ви много здраве, усмивки и душевна чистота, която носи мир и ухание на благост… нося ви благата вест и се надявам да бъда част от нещо добро!