Kangen Water Desita

Разлика между АЛКАЛНА и АЛКАЛИЗИРАНА вода

Всяка вода с рН над 7 се нарича АЛКАЛНА ВОДА, без значение колко е , стига рН..

Всяка вода с рН над 7 се нарича АЛКАЛНА ВОДА, без значение колко е , стига рН да е по-високо от 7, законно може да се продава като алкална вода. Но има ГОЛЯМА РАЗЛИКА между АЛКАЛНАТА ВОДА И АЛКАЛИЗИРАНА ВОДА. Накратко, АЛКАЛНАТА ВОДА е всяка вода, чието рН е повишено над 7. Можете да направите алкална всяка бутилирана вода или вода от чешмата или кладенеца, като добавите сода бикарбонат към водата или минерали или химикали, за да повишите нейното pH. Това прави водата алкална. Тези химикали се натрупват в организма и могат да причинят здравословни проблеми. Затова много хора казват,че не трябва да се пие постоянно алкална вода. АЛКАЛИЗИРАНАТА ВОДА се създава чрез процеса на електролиза на водата, това е единственият начин за получаване на алкално йонизирана вода и това е единствената вода, която е изследвана от медицински учени и е доказано, че има полезни за здравето. Водната електролиза е много стара технология, открита за първи път през 50-те години. 

Оттогава има стотици медицински проучвания за потенциалните ползи за здравето на алкализираната йонизирана вода и технологията е много популярна в Азия, където машините за алкална вода са много често срещани кухненски уреди, както тостерите или микровълните фурни. Това е така, защото в Азия използват естествен начин за лечение и медицината, разчита повече на естествени источници като вода,диета,билки, витамини и минерали, за разлика от западната медицина, която се застъпва за лекарства с рецепта „хапчета за всеки и за всичко”. Най-важното предимство на АЛКАЛИЗИРАНАТА вода не е по-високото й pH, а отрицателният потенциал за намаляване на окисляването или -ORP е това, което е отговорно за ползите за здравето. АЛКАЛИЗИРАНАТА вода, която притежава висок отрицателен потенциал за намаляване на окисляването или високо -ORP е това, което действа като антиоксидант вътре в тялото, това позволява на водата да намалява свободните радикали и да предпазва от оксидативно увреждане на клетките. 

Именно тази способност е уникална за електролизираната редуцирана вода, водата, която се получава от нашите уреди КАНГЕН . Стойността на -ORP във йонизирана вода е отговорна за ползите за здравето, а не за по-високото рН, както повечето хора мислят. Много е важно да знаете това за водата , за да направите правилния избор и да решите дали да си купите бутилирана алкална вода или да изберете КАНГЕН уред за алкализирана вода или да добавите потенциално опасни химикали към питейната си вода ,като сода за хляб, капки за усилване на ph или други така наречени „естествени методи за приготвяне на алкална вода”.

Перилен препарат 👉11.5
Омекотител за тъкани 👉11.5
Тоник за лице 👉5.5-6.0
Почистващо стъкло 👉 4,5-6,0
Балсам 👉 4,5-6,0
Препарат за почистване на тоалетни чинии 👉 2.5 / 11.5
Гранитни плотове 👉 11.5
Дезинфектант 👉 2.5
Обезмаслител 👉11.5
Дезинфектант за ръце 👉2.5
Ползване Канген вода за растения 👉 5.5-6.0
Питейна вода 👉 8.5-9.5
Чай / кафе 👉8.5
Варене на яйца 👉6.0
Паста за зъби 👉2.5 / 11.5
Вода за уста 👉 2.5
Промийте 👉 2.5 / 11.5
Домашни любимци, пиещи 👉 8.5-9.5
Почистване на домашни любимци 👉 6.0
Освежител за въздух essential 11.5 + етерични масла

Бих могъла да продължа, но … Разбирате.

Всички онези приложения от само една машина, която е изградена за последните 25+ години … 🤔🤔

И помислете за всички пластмасови бутилки, които не се претрупват под мивката ми сега, че не е нужно да вземам препарат за почистване за всяка домашна работа …

Харесвате живот без химикали, нали? 🤷

Направи ми услуга, изследвай ERW (Електролизирана редуцирана вода) или богата на водород вода, или дори молекулен водород. И използвайте надежден източник като PubMed.Gov.

Не бъдете мързелив човек, който просто клика на гугъл Kangen вода, защото вие просто ще получите необразовани мнения на хората и те вероятно просто ще се опитат да продадат своя собствен уред, направен в Тайван. 🤦

Това се случва. 🚂🚂 Качете се на борда вече.

Помолете ме да ви пратя видео и информация .👌👌