Kangen Water Desita

Пришки и Изгаряния

1.Тъй като пришките са много предразположени към стафилококови инфекции е необходимо да избягвате докосването им. Добра предпазна мярка е използването на ръкавици и стерилизирането на всичко,което влиза в контакт с кожата,с киселинна вода с pH 2.5.

2.В случай че е необходимо,покрийте засегнатото място с чист тампон,напоен със силно алкална вода с pH 11.5,за да премахнете излишната мазнина или засъхнала течност по кожата.

3.Почистете като напръскате с лек почистващ лосион,разреден със слабо киселинна вода с pH 4-6 в съотношение 1 :10 (1 част лосион и 10 части вода с pH 4-6).

4.Изплакнете обилно със слабо киселинна вода с pH 4-6.

5.Обилно изплакнете мястото със силно киселинна вода с pH 2.5,напълно покривайки пришките или наранената кожа.Задръжте за 1 минута,след което внимателно подсушете с чист памучен тампон.

6.Обилно изплакнете мястото с алкална/антиоксидантна вода с pH 11.5.Оставете да изсъхне или внимателно подсушете с чист памучен тампон.

7.Обилно напръскайте мястото със слабо киселинна вода с pH 4-6,съхранявана в стъклена бутилка със спрей.

8.Правете това всяка сутрин и преди лягане докато пришките заздравеят.След като оставите мястото открито може да повтаряте стъпка 2,4 и 5 шест пъти дневно.

9.Напръскайте леко с pH 4-6 слабо киселинна вода от 2 до 4 пъти на ден,за да поддържате кожата хидратирана без да я навлажнявате.

КАНГЕН ВОДА се състои от
Активен Моликулярен водород и
ЖИЗНЕНО ВАЖНИТЕ МИНЕРАЛИ
Ca – Калций
Mg- Магнезий
К -Калий
Na – Натрий
Fe – Желязо

✔️БЕЛЕЖКА:
В случай че се наложи ексцизионно почистване на сериозно озгоряла или нарушена тъкан,използвайте pH 11.5,за да се отпусне горния слой на тъканта,след което изплакнете с pH 2.5 киселинна вода за почистване и дезинфекция.Изплакнете с pH 11.5 вода,за да балансирате pH на тъканта.Спазвайте гореспоменатите стъпки.